Vilka delar av er ekonomi
kan vi hjälpa er med?

Med vår gedigna erfarenhet och kunskap inom redovisning, skatter och företagsrådgivning, kan du vara säker på att vi alltid håller oss uppdaterade på de senaste reglerna och riktlinjerna inom branschen. Vi arbetar hårt för att säkerställa att du får den bästa möjliga servicen och rådgivningen för att uppnå dina ekonomiska mål.

Så om du söker en pålitlig partner för din redovisning och ekonomiska administration, tveka inte att kontakta oss idag. Låt oss hjälpa dig att ta din verksamhet till nästa nivå och uppnå ekonomisk framgång tillsammans!

Några av våra tjänster som vi erbjuder

Bokföring

Låt oss ta hand om din företags bokföring så att du kan fokusera på att driva din verksamhet och öka dina intäkter. Vår bokföringstjänst är skräddarsydd för att möta behoven hos företag i alla storlekar och branscher.

Vi är ett team av erfarna bokföringsexperter som är väl förtrogna med att upprätthålla en noggrann och pålitlig bokföring, och vi vet hur viktig det är för ditt företags framgång. Vi kan hantera allt från fakturering och betalningar till att registrera och kategorisera transaktioner, och se till att alla dina räkenskaper är uppdaterade och korrekta.

Bokslut

Låt oss hjälpa dig att få en tydlig bild av din företags ekonomiska ställning genom att erbjuda dig våra bokslutstjänster. Våra redovisningskonsulter kan hjälpa dig att upprätta en noggrann och pålitlig årsredovisning för ditt företag.

Vi förstår vikten av att ha en korrekt och uppdaterad bokslut, vilket ger dig möjlighet att fatta välgrundade beslut om din verksamhet. Vi är väl förtrogna med alla de senaste regler och föreskrifter inom området och kan hjälpa dig att säkerställa att ditt bokslut är fullständigt och i överensstämmelse med gällande lagar och föreskrifter.

Löner

Vi är ett team av erfarna löneexperter som är väl förtrogna med att hantera allt som rör löner och förmåner, inklusive utbetalningar, skatteberäkningar, försäkringshantering och mycket mer. Vi kan hjälpa dig att upprätthålla en noggrann och pålitlig lönehantering och säkerställa att alla dina anställda får sina löner i tid och med korrekt belopp.

Med vårt lönehanteringssystem kan du förenkla och automatisera din lönehantering, vilket sparar tid och minskar risken för felaktigheter och missförstånd. Vi ser till att allt är i enlighet med gällande lagar och regler, och att du som arbetsgivare uppfyller alla dina skyldigheter gentemot dina anställda.

Deklaration

Vi tar hand om allt som rör deklarationen, inklusive inmatning av alla relevanta uppgifter, beräkning av skatteskulder och förberedelse av alla nödvändiga dokument. Vi arbetar snabbt och effektivt för att säkerställa att din deklaration är färdig i tid och att allt är i enlighet med gällande lagar och regler.

Med vårt stöd och kunskap kan du vara säker på att din deklaration är korrekt och pålitlig, vilket minskar risken för eventuella skatteproblem och påföljande avgifter. Vi arbetar också med högsta grad av integritet och sekretess, så du kan lita på att din företagsinformation hanteras med största försiktighet.

Årsredovisning

En väl sammanställd årsredovisning är inte bara ett juridiskt krav, det är också en viktig del av att visa upp din företags ekonomiska hälsa och attraktivitet för potentiella investerare och intressenter. Vi förstår att varje företag är unikt, och vi arbetar nära dig för att säkerställa att din årsredovisning är korrekt, detaljerad och presenterar ditt företag på bästa möjliga sätt.

Vi tar hand om alla aspekter av årsredovisningen, inklusive balansräkning, resultaträkning, kassaflödesanalys och noter. Vår noggranna och strukturerade tillvägagångssätt säkerställer att inga detaljer missas och att alla nödvändiga uppgifter rapporteras enligt gällande regler och bestämmelser.

Rådgivning

Att driva ett företag kan vara en utmanande uppgift, särskilt när det gäller att hålla reda på ekonomin. Men med vår professionella ekonomiska rådgivning kan du få den hjälp du behöver för att förbättra ditt företags ekonomiska prestanda och maximera din vinstpotential.

Vårt team av ekonomiska rådgivare har en djup förståelse för de utmaningar som företagare möter när det gäller att hantera sina finanser. Vi erbjuder skräddarsydda rådgivningstjänster som kan hjälpa dig att identifiera kostnadsbesparingar, öka din inkomst och minska risken för ekonomiska förluster.

Vi som jobbar på MiaK Redovisning

Marie Karlsson

070-566 80 40
Skicka e-post

Jenny Romedahl

073-544 61 42
Skicka e-post

Carina Fagerström

070-856 71 07
Skicka e-post

Rebecka Israelsson

073-502 86 26
Skicka e-post

Sofia Tullgård

070-424 27 72
Skicka e-post

Natalie Gustafsson

073-544 61 42
Skicka e-post

MiaK Redovisning AB

Drottninggatan 26, 702 10 Örebro
Tel. 070-566 80 40
Org.nummer. 556991-6728